Golden Rose Velvet Matte Lipstik

17:17 Bonda Zahra 0 Comments

Golden Rose Velvet Matte Lipstik Adalah Wudhu Friendly.


Assalamualaikum semua. Hari ni nak cerita pasal topik yang orang perempuan suka. Tak lain tak bukan adalah Golden Rose Velvet Matte Lipstik. Perempuan memang suka pada kecantikan kan? Sapa yang tak suka pada kecantikan, betul tak?

Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben


Orang perempuan ni kalau nak keluar rumah, mesti takkan terlepas dari nak berhias kan?. Kalau malas sangat pun, mesti nak letak sikit makeup base & sikit lipstik di bibir ya tak?.

Tapi kan, hangpa taw tak lipstik yang terdapat di pasaran tu mungkin mempunyai bahan berbahaya yang boleh mengugat kesihatan sampai boleh menyebabkan bibir hangpa menjadi hitam, kering, mengelupas & ada yang kadang-kadang sampai berdarah.

Kebanyakkan lipstik yang ada di pasaran didapati lebih separuh daripadanya mengandungi plumbum atau logam "lead". Tak terhad pada lipstik mahal ja, lipstik murah pun berpotensi untuk merasai kesannya pada bibir mungil hangpa. Kalau siapa yang pernah pakai lipstik murah, ada sesetengah tu bila pakai bibir jadi panas. Sakit tu!. Habis lah bibir hangpa yang mungil tu, huhu.

Kalau kandungan plumbum terlalu tinggi, maka keberangkalian wanita untuk menghidap kanser jugak adalah tinggi. So, bagi wanita dekat luar sana, lipstik yang tinggi bahan kimia macam plumbun adalah sangat-sangat tak digalakkan. Sebab ni boleh membahayakan kesihatan hangpa.

Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben
Yang bertanda tu adalah hot colour.

Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben
Catalog pilihan warna untuk colour for Golden Rose Velvet Matte Lipstik.




GR Lipstik merupakan salah satu produk kecantikan yang dikeluarkan dari Turkey.

Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben

Macam pengalaman aku sendiri lepas pakai Golden Rose Velvet Matte Lipstik ni, alhamdulillah bibir dah tak kering atau mengelupas. Bibir pun sentiasa lembap & basah-basah gitu. Yang bestnya, tak payah dah nak pakai lip balm lepas pakai lipstick ni.

Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben


Ye lah bila kita pakai lipstik, selalunya kita kena calitkan sikit lip balm terlebih dahulu atau pun pelindung bibir untuk mengelakkan bibir kita dari merekah atau kusam. Tapi dengan Golden Rose Velvet Matte Lipstik ni dah tak payah lip balm lagi, just terus pakai Golden Rose Velvet Matte Lipstik ni than dah siap untuk keluar. Mudah kan?, hihi.

Lipstik ni sangat sesuai dipakai oleh semua golongan. Bagi yang menghadapi masalah bibir sensetive, hangpa jangan risau sebab lipstik ni sesuai untuk siapa yang menghadapi masalah bibir sensetive.

Keistimewaan Golden Rose Velvet Matte Lipstik.


✅Takda paraben. So, bibir takkan jadi hitam. Ni penting ok, sebab nak cantik kan? Hihi.

✅Tak keringkan bibir.

✅Wudhu friendly.

✅Colour trending.

Testimoni Golden Rose Velvet Matte Lipstik.


Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben

Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben

Lipstik Wudhu Friendly, Lipstik Colour Trending, Lipstik Tiada Paraben

Harga? Sangat berpatutan. Hanya RM35 sahaja. Dan hangpa boleh nampak cun melecun macam retiss wei!, haha.

Untuk pertanyaan & pembelian, hangpa boleh contact BFF aku ni terus Syarina 0129396937.

Nak contact aku pun boleh, 0165747917. Aku pun penguna Golden Rose Velvet Matte Lipstik ni.

You Might Also Like

0 Pengomen: