Le'Sanda Sweet Foundation Dengan SPF60

22:33 Bonda Zahra 2 Comments

Le'Sanda Sweet Foundation Dengan SPF60


Malam - malam ni aku nak kongsikan dengan hangpa semua satu produk best punya. Aku pakai sekali terus jadi agen taw!. Serious aku memang bab-bab kulit ni cerewet sikit. Dan memang takut sangat nak cuba produk-produk lain. Tapi yang ni memang meletop sangat!!.

Nak cari foundation yang ringan, tak melekit, mesra solat, mudah dipakai & dibersihkan?. Cuba lah Le'Sanda Sweet Foundation. Confirm puas hati!.

Agen Lesanda Sweet Foundation

Le'Sanda Sweet Foundation mengandungi Lavender Oil, ekstrak Aloe Vera & Vitamin C serta SPF60.

KELEBIHAN ALOE VERA



✔Mencegah kulit menjadi kering.
✔Bagus untuk merawat jerawat sebab boleh membunuh bakteria & mengurangkan keradangan kulit.
✔Melembabkan kulit tapi tidak memberikan kulit rasa bermjnyak.
✔Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit daripada sinaran matahari.

KELEBIHAN LAVENDER OIL


✔Memberikan keharuman kepada sweet foundation ini.
✔Selain menambah aroma, lavender oil juga bermanfaat untuk membersihkan kulit sebab memiliki sifat anti-bakteria.
✔Dapat membantu meningkatkan kecatikan kulit kehrana memiliki sifat antioksidan yang tinggi yang dapat mencegah kesan iritasi akibat.

KELEBIHAN VITAMIN C


✔Mengeringkan jerawat.
✔Menghilangkan jerawat.
✔Mengatasi keradangan kulit akibat jerawat.
✔Mencegah bakteria yang menyebabkan jerawat.
✔Mencerahkan kulit daripada masalah jeragat & tompok-tompok penuaan.

­čî× SPF60- Menghalang & menjaga kulit kita daripada sinar UV.

KELEBIHAN LE'SANDA SWEET FOUNDATION


✅Teksturnya gebu, halus & ringan.
✅Tidak menebal pada kulit.
✅Meresap ke dalam kulit & tak berminyak.
✅Tak bercampuk & melekit.
✅SPF60 untuk melindungi kulit dari sinar UV.
✅Wangian yang menusuk kalbu.

TESTIMONI LE'SANDA SWEET FOUNDATION


Ni aku sertakan testimoni pengguna Le' Sanda Sweet Foundation.




Sesiapa yang nak order, boleh whatsapp dekat info dibawah ya. Nak tanya ka, nak beli ka, & jangan lupa & jangan lupa follow instagram ok?. Lepas ni gebu gebas lah hangpa kan, haha. Hangpa calit, hangpa gebu!!.

Maklumat lanjut :

Whatsapp : 0165747917
Instagram : syuhaina_atikah
Facebook : Syuhaina Atikah

You Might Also Like

2 comments:

  1. wah, menarik ni... selalu sangat pakai foundation muka jadi berminyak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best taw awak foundation ni, ringan ja pakai kat muka.

      Delete